Samenwerken met het Horeca & Toerisme College

Het Horeca & Toerisme College werkt intensief samen met leerbedrijven in de regio. Wilt u weten wanneer de BPV periodes zijn? U vindt ze hier.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met één van de BPV-coördinatoren van het Horeca & Toerisme College.

Flyer

Soms is onduidelijk wat een stagiair op niveau 1 (Entree) voor u zou kunnen betekenen (en andersom!). Daarom is er een handige flyer ontwikkeld, die u hier kunt inzien.

Horeca Speeddates laat student verder kijken dan de grote namen

Ook dit jaar was het weer druk in sommige lokalen: de ene horecagelegenheid spreekt meer tot de verbeelding van de studenten van het Horeca & Toerisme College in Nieuwegein dan de ander. Toch waren er lokale bedrijven die niet hoefden te klagen over belangstelling, mede dankzij de opzet van de Horeca Speeddates. Woensdag 31 januari gingen meer dan 350 studenten op zoek naar een match voor een stage- of leerwerkplek tijdens deze Speeddates op het college van ROC Midden Nederland.

Speeddates horeca

Zes Utrechtse topchefs geven masterclasses aan studenten

Dinsdag 7 november gaven zes topchefs uit de regio een Sterren Masterclass aan ruim 150 van onze horeca-studenten. Niet eerder kregen onze studenten de kans om samen met zoveel sterrenkoks te koken, bijzondere kooktechnieken te leren en gerechten van hoog niveau te maken. Veel van de chefs, zoals chef Janssen van sterrenrestaurant Maeve, hebben ook op het Horeca & Toerisme College gezeten. Als oud-student konden zij op hun beurt de nieuwe generatie inspireren. 

De 10e van de 10e

Op de 10e van de 10e (10 oktober 2022) organiseerde het Horeca & Toerisme College een unieke tour door Utrecht langs 10 toonaangevende bedrijven. Tijdens deze tour kreeg een groep studenten een kijkje achter de schermen bij deze bedrijven. Samen ontdekten we de diversiteit van de Utrechtse hospitality. Kijk mee naar alle gezellige momenten!

Mbo voor professionals

Mbo voor professionals ROC Midden Nederland werkt intensief samen met bedrijven en organisaties om arbeidspotentieel in de regio Utrecht te behouden en versterken. We werken samen aan nieuwe arbeidsmarktinitiatieven, zodat huidige en toekomstige medewerkers optimaal en duurzaam deel kunnen nemen aan werk.  

We ontwikkelen samen met bedrijven en instellingen passende leerroutes. Leerroutes die aansluiten bij de eisen van nu; actueel en relevant. Met onze kennis en ervaring zijn wij dé mbo-ontwikkelpartner voor werkgevers en professionals. ‘mbo voor professionals’ staat voor vakmanschap, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht. Meer weten? Bekijk onze site van mbo voor professionals.

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: