Restaurant Lokaal

Restaurant Lokaal vanaf oktober 2021 weer open

Vanwege de coronamaatregelen is het restaurant van het Horeca & Toerisme College voorlopig gesloten voor externe gasten. In het nieuwe schooljaar zijn wij vanaf oktober 2021 weer geopend! 

Een nieuw restaurant

Een verbouwd Horeca & Toerisme College betekent ook een gloednieuw restaurant. Je bent vanaf oktober 2021 van harte welkom in restaurant Lokaal, hét leerrestaurant van de studenten van het Horeca & Toerisme College. 

In het restaurant van het Horeca & Toerisme College leren onze studenten in de praktijk. Ze serveren heerlijke gerechten, helemaal zelfgemaakt. Samen met ervaren docenten bezorgen zij jou een fijne, culinaire beleving voor een kleine prijs. Het restaurant is geopend van maandagavond tot en met donderdagavond.

''Kom lekker en betaalbaar eten in het nieuwe restaurant Lokaal"

Coronamaatregelen 

Op dit moment is het restaurant, vanwege de corona-maatregelen, gesloten. 

In oktober 2021 gaan we weer open. Wij vragen elke gast om vooraf te reserveren. Dit kan via receptie.newtonbaan@rocmn.nl of telefoon (030) 754 25 00.

Wij zijn verplicht om je voor je bezoek aan ons restaurant een aantal vragen te stellen over je gezondheid. Wij doen dat via een online gezondheidscheck. De antwoorden die je invult, worden niet bewaard en zijn niet terug te leiden tot jou persoonlijk. Bij aankomst bij het restaurant zal een medewerker nogmaals naar je gezondheid vragen.

Tot snel in ons restaurant!

Contact en reserveren

Restaurant Lokaal is open voor diner op maandag t/m donderdag. 

Reserveren:
Reserveren kan via de receptie van het Horeca & Toerisme College.
T. (030) 754 25 00 | E. receptie.newtonbaan@rocmn.nl 

Contact:
Newtonbaan 12
3439 NK Nieuwegein
Tel. (030) 754 25 00
E-mail: receptie.newtonbaan@rocmn.nl 

Bereikbaarheid
Restaurant Lokaal is uitstekend te bereiken. Je parkeert gratis op de parkeerplaats voor de deur van het Horeca & Toerisme College. Daarnaast stoppen de bus en de tram vanuit Centraal Station Utrecht om de hoek.

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: