Restaurant Lokaal

Welkom bij Restaurant Lokaal

In het restaurant van het Horeca & Toerisme College leren onze studenten in de praktijk. Ze serveren heerlijke gerechten, helemaal zelfgemaakt. Samen met ervaren docenten bezorgen zij u een leuke, culinaire beleving voor een kleine prijs. Het restaurant is geopend van maandagavond tot en met donderdagavond voor diner. Wilt u bij ons komen dineren? Fijn als u vooraf een tafel reserveert.

Dineren bij onze studenten - coronamaatregelen

Onze externe gasten, die ons leerrestaurant Lokaal bezoeken, vragen wij naar een corona toegangsbewijs. Meer informatie hierover vindt u op de website van de Rijksoverheid. Voor studenten en medewerkers van ROC Midden Nederland geldt dit niet. In het belang van onze studenten, die u heel graag gastvrij ontvangen, vragen wij u om uw medewerking hierbij te verlenen. 

restaurant lokaal

Menu

Onze studenten serveren een driegangenmenu voor € 15,- exclusief drankjes. Het menu wisselt wekelijks. Uiteraard houden we rekening met eet- en dieetwensen. In verband met de lessituatie kan het voorkomen dat het menu afwijkt.

Op onze Instagrampagina vindt u alles over het restaurant van het Horeca & Toerisme College.

 

Dessert

Restaurant Lokaal

Openingstijden
Het restaurant is open voor diner op maandag t/m donderdag vanaf 17.30 uur. 
Tijdens bufferweken (weken zonder reguliere lessen) en schoolvakanties is het restaurant gesloten.

Reserveren
Fijn als u vooraf online een reservering maakt op onze website.

Contact:
Restaurant Lokaal
Newtonbaan 12
3439 NK Nieuwegein
Tel. (030) 754 25 00
E-mail: receptie.newtonbaan@rocmn.nl 

Restaurant Lokaal is uitstekend te bereiken. Je parkeert gratis op de parkeerplaats voor de deur van het Horeca & Toerisme College. Daarnaast stoppen de bus en de tram vanuit Centraal Station Utrecht om de hoek.

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: