Restaurant Lokaal

Restaurant voorlopig gesloten

Vanwege de coronamaatregelen blijft het restaurant van het Horeca & Toerisme College voorlopig gesloten voor externe gasten.
Zodra de horeca weer open mag, openen wij ook onze deuren.

Heb je al een reservering staan bij ons restaurant? Dan ontvang je hierover bericht.

Een nieuw restaurant

Een verbouwd Horeca & Toerisme College betekent ook een gloednieuw restaurant. Je bent van harte welkom in restaurant Lokaal, hét leerrestaurant van de studenten van het Horeca & Toerisme College. 

In het restaurant van het Horeca & Toerisme College leren onze studenten in de praktijk. Ze serveren heerlijke gerechten, helemaal zelfgemaakt. Samen met ervaren docenten bezorgen zij jou een fijne, culinaire beleving voor een kleine prijs. Het restaurant is geopend van maandagavond tot en met donderdagavond.

''Kom lekker en betaalbaar eten in het nieuwe restaurant Lokaal"

Coronamaatregelen 

Op dit moment is het restaurant, vanwege de corona-maatregelen gesloten. 

Als we weer open mogen, kunnen we vanwege de veiligheidsrichtlijnen minder gasten tegelijk ontvangen. Daarom vragen wij elke gast om vooraf te reserveren. Dit kan via receptie.newtonbaan@rocmn.nl of telefoon (030) 754 25 00.

Wij zijn verplicht om je voor je bezoek aan ons restaurant een aantal vragen te stellen over je gezondheid. Wij doen dat via een online gezondheidscheck. De antwoorden die je invult, worden niet bewaard en zijn niet terug te leiden tot jou persoonlijk. Bij aankomst bij het restaurant zal een medewerker nogmaals naar je gezondheid vragen.

Tot snel in ons restaurant!

Contact en reserveren

Restaurant Lokaal is open voor diner op maandag t/m donderdag. 

Reserveren:
Reserveren kan via de receptie van het Horeca & Toerisme College.
T. (030) 754 25 00 | E. receptie.newtonbaan@rocmn.nl 

Contact:
Newtonbaan 12
3439 NK Nieuwegein
Tel. (030) 754 25 00
E-mail: receptie.newtonbaan@rocmn.nl 

Bereikbaarheid
Restaurant Lokaal is uitstekend te bereiken. Je parkeert gratis op de parkeerplaats voor de deur van het Horeca & Toerisme College. Daarnaast stoppen de bus en de tram vanuit Centraal Station Utrecht om de hoek.

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: