Ons restaurant in de Galgenwaard

Méér dan welkom in het pop-up restaurant in de Galgenwaard!

De Horeca opleidingen van het Horeca & Toerisme College zijn dit schooljaar gehuisvest aan het Herculesplein 315 in Utrecht (Galgenwaard). Per 1 oktober 2019 opent hier ook het nieuwe, tijdelijke restaurant. Kom je een keer bij ons eten?

In het restaurant leren onze studenten in de praktijk. Ze serveren heerlijke gerechten, helemaal zelfgemaakt. Samen met ervaren docenten bezorgen zij jou een fijne, culinaire avond.

Urban Jungle of Chef's Table?
Als gast heb je de keuze. Je kunt een tafel reserveren in het restaurant waar je in een urban jungle sfeer geniet van het diner. Wil je letterlijk een kijkje in de keuken nemen en je een echte V.I.P. voelen? Reserveer dan een stoel aan onze Chef's Table in de keuken! Wees er snel bij, want elke avond is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar aan de Chef's Table.

Het diner in het Restaurant van het Horeca & Toerisme College is een 3-gangen diner met amuse en wisselt wekelijks. Je betaalt een vaste prijs van €15,- (inclusief een kopje koffie of thee).

De ondernemersweken van de studenten Manager/Ondernemer Horeca 

Studenten Manager/Ondernemer Horeca nemen van 1 oktober tot de kerstvakantie het restaurant over. Dit betekent dat elke week een ander studentenduo verantwoordelijk is voor het diner, het thema en de aankleding van het restaurant. Kom je een keer bij ze eten?

Restaurant dinsdag 12 november - donderdag 14 november

Studenten Leanne en Mark runnen deze week hun restaurant 'The Fall'. Het menu bestaat uit typische gerechten uit het herfstseizoen zoals carpaccio, varkenshaasmedaillon en koffiebavorois. Helaas kunt u niet meer reserveren. Restaurant The Fall zit deze week helemaal volgeboekt! 

''Kom lekker en betaalbaar eten in ons gezellige restaurant''

De planning van het restaurant

Vanaf Wie? Thema Restaurant
1 okt Maroos, Ilse Diner in the dark
8-okt Lisa, Justin, Thishana Tapas
15-okt Dimitri, Georgios Italiaans
22-okt Restaurant gesloten - herfstvakantie  
29-okt Restaurant open - geen ondernemers Regulier restaurant
5-nov Restaurant gesloten - bufferweek  
12-nov Mark, Leanne Herfst
19-nov Robin, Hannah Franse cuisine
26-nov Nick, Boris Bier café met wild gerechten
3-dec Anne, Rikst Vegetarian healthy fast food
10-dec Mathijs, Melle Deel en denk bewust

Contact en reserveren

Wij zijn open van dinsdag t/m donderdag vanaf 17.00 uur. Wij serveren geen lunch in het pop-up restaurant. Tijdens bufferweken en schoolvakanties is het restaurant gesloten.

Reserveren:
Wij vinden het prettig als je vooraf reserveert via de receptie van het Horeca & Toerisme College.
T. (030) 754 25 00 | E. receptie.htc@rocmn.nl

Contact:
Herculesplein 315
3584 AA Utrecht
Tel. (030) 754 25 00

Het restaurant is heel goed te bereiken met het Openbaar Vervoer. Diverse bussen stoppen voor de deur van de Galgenwaard. Kom je met de auto? Rondom de Galgenwaard is het betaald parkeren op de parkeerplaats of in het Q-park. Je parkeert gratis op het terrein van SV Kampong (10 minuten lopen). 

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: