Ons restaurant in de Galgenwaard

Méér dan welkom in het pop-up restaurant in de Galgenwaard!

Het restaurant van het Horeca & Toerisme College is vanwege de maatregelen omtrent Corona gesloten. Wij hopen je vanaf oktober 2020 weer te kunnen ontvangen in ons gloednieuwe restaurant op de Newtonbaan 12 in Nieuwegein. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie.

De Horeca opleidingen van het Horeca & Toerisme College zijn in schooljaar 2019/2020 gehuisvest aan het Herculesplein 315 in Utrecht (Galgenwaard). Sinds 1 oktober 2019 runnen studenten hier ook tijdelijk het leerrestaurant. Kom je een keer bij ons eten?

In het restaurant van het Horeca & Toerisme College leren onze studenten in de praktijk. Ze serveren heerlijke gerechten, helemaal zelfgemaakt. Samen met ervaren docenten bezorgen zij jou een fijne, culinaire avond.

 

Urban Jungle of Chef's Table?

Als gast heb je de keuze. Je kunt een tafel reserveren in het restaurant waar je in een urban jungle sfeer geniet van het diner. Wil je letterlijk een kijkje in de keuken nemen en je een echte V.I.P. voelen? Reserveer dan een stoel aan onze Chef's Table in de keuken! Wees er snel bij, want elke avond is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar aan de Chef's Table.

Het diner in het Restaurant van het Horeca & Toerisme College is een 4-gangen diner en wisselt wekelijks. Je betaalt een vaste prijs van €15,- (inclusief een kopje koffie of thee).

restaurant Horeca & Toerisme College
''Kom lekker en betaalbaar eten in ons gezellige restaurant''

Contact en reserveren

Vanwege de maatregelen omtrent Corona is het restaurant van het Horeca & Toerisme College gesloten.

Reserveren:
Wij vinden het prettig als je vooraf reserveert via de receptie van het Horeca & Toerisme College.
T. (030) 754 25 00 | E. receptie.htc@rocmn.nl 

Contact:
Herculesplein 315
3584 AA Utrecht
Tel. (030) 754 25 00

Parkeren bij het Restaurant

Rondom de Galgenwaard is het betaald parkeren op de parkeerplaats of in het Q-park. Parkeer je voor de deur? Let dan op dat de betaalautomaat tegenover de slagbomen is, dus een klein stukje verderop (zie afbeelding). Je parkeert gratis op het terrein van SV Kampong (10 minuten lopen). 

Het restaurant is heel goed te bereiken met het Openbaar Vervoer. Diverse bussen stoppen voor de deur van de Galgenwaard.

Parkeren Galgenwaard

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: