Online voorlichting Horeca & Toerisme College

Het Horeca & Toerisme College heeft mbo-opleidingen in Nieuwegein op het gebied van Horeca, Toerisme & Recreatie en Facilitaire Dienstverlening. Van mbo-niveau 1 t/m 4 en bol en bbl. 
Ben je benieuwd naar de opleidingen van het Horeca & Toerisme College? Of nieuwsgierig hoe de splinternieuwe school eruit ziet? Bekijk dan onze video's.

Een gloednieuwe locatie

Het Horeca & Toerisme College is verbouwd! We starten het schooljaar goed in een gloednieuw, modern gebouw aan de Newtonbaan 12 in Nieuwegein. Naast ruime lokalen en een collegezaal, beschikt het nieuwe Horeca & Toerisme College over een eigen restaurant, een koffiebar, een reisinspiratieruimte, een international office, een evenementenbureau en vergaderfaciliteiten. Kortom, super veel faciliteiten waarin jij praktijkervaring op kan doen.

Alles over het nieuwe gebouw vind je hier.

Videopresentatie opleidingen Facilitaire Dienstverlening

Wat is Facilitaire Dienstverlening? Welke vakken krijg je? En wat kun je eigenlijk worden na je studie? Bekijk de online voorlichtingspresentatie!

Videopresentatie opleidingen Toerisme & Recreatie

Wat is het verschil tussen een opleiding Toerisme en een opleiding Recreatie? Wat ga je leren? Mag je ook stage lopen in het buitenland? Voor alle antwoorden kijk je de online voorlichtingspresentatie!

Een mbo-opleiding in de horeca iets voor jou?

Amit is oud-student Leidinggevende Bediening. Hij neemt je mee naar zijn werk bij Grand Hotel Karel V in Utrecht. Is dit ook een opleiding voor jou?

Een Entree opleiding op ons college

Op het Horeca & Toerisme College bieden we twee Entree opleidingen aan: Assistent Dienstverlening en Assistent Horeca. Wil je meer informatie over een Entree opleiding? Bekijk dan de videopresentatie en kom alles te weten over de Entree opleidingen bij ROC Midden Nederland.

Videopresentatie opleidingen Gastheer/gastvrouw niveau 2

Je bent een aanpakker en bezorgt mensen graag een onvergetelijke dag. Je bent stressbestendig en flexibel. Werken als anderen vrij zijn, is voor jou geen probleem. Ben je vriendelijk en een echte doorzetter, dan is deze opleiding iets voor jou!

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: