Zes medailles voor Horeca & Toerisme College op landelijke vakwedstrijden Skills The Finals

Skills The Finals 2024 ROC Midden Nederland Nieuwegein

Maar liefst 6 toppers van studenten van het Horeca & Toerisme College hebben afgelopen vrijdag een prijs in de wacht gesleept tijdens Skills The Finals. Daarbij bemachtigde Floor van der Breggen (Hotelreceptionist) een gouden medaille en Roxanne Koning (Facilitair Dienstverlener) sleepte een zilveren medaille in de wacht. Studenten Entree Dienstverlening Suad Alhinto en Sogand Afshar hoorden tot hun verrassing dat ze zilver hadden behaald. Het andere team, Entree Horeca studenten Rojda Hagi en Hamid Ramozi, ging er vandoor met een gouden medaille.

Skills The Finals
Op 21 en 22 maart gingen de studenten van het Horeca & Toerisme College | ROC Midden Nederland in De Brabanthallen in Den Bosch de strijd aan met andere finalisten om te bepalen wie Nederlands Kampioen is in zijn of haar vakgebied. Tijdens het tweedaagse finale-evenement moesten zij zich nog een keer bewijzen. Floor kwam als winnaar uit de bus in de categorie Hotelreceptionist en Roxanne wist de tweede plek in de wacht te slepen in de categorie Facilitair Dienstverlener.

Nederlands Kampioenschap Entree Dienstverlening & Horeca
Voor de studenten Entree Dienstverlening en Entree Horeca was het ook spannend. Tijdens de finalewedstrijd in februari konden studenten Suad, Sogand, Rojda en Hamid niet wachten om te laten zien wat ze in hun mars hadden. Daarmee wisten ze zich al te verzekeren van een podiumplek. Op 22 maart hoorden Assistent Dienstverlening studenten Suad en Sogand tot hun verrassing dat ze tweede plek in de top drie zijn geëindigd. Entree Horeca studenten Rojda en Hamid bemachtigden een felbegeerde eerste plek.

11 medailles voor ROC Midden Nederland
Van de 15 studenten van ROC Midden Nederland die in de finale stonden, gingen er maar liefst 11 studenten met een medaille naar huis. We zijn ontzettend trots op alle studenten en hun begeleiders/docenten! 

Worldskills in Lyon
De winnaars van het Nederlands kampioenschap maken kans om deel te nemen aan het wereldkampioenschap in Lyon.

25 maart 2024
Horeca & Toerisme College

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: