Veel belangstelling voor open avond Horeca & Toerisme College

Newtonbaan 12 Nieuwegein

Op donderdagavond 22 maart ontving het Horeca & Toerisme College een groot aantal nieuwsgierige, potentiële studenten. Door de foodtruck en de houthaarden op het plein was het voor de bezoekers letterlijk een warm onthaal op het college.

Gezellige sfeer
De bezoekers werden ontvangen door studenten die zelfgemaakte kipspiesjes uitdeelden. Eenmaal binnen aangekomen stonden de studenten klaar om de bezoekers nogmaals welkom te heten en het programmaboekje uit te delen. Het thema van de open avond was lente. Verschillende veldboeketten sierden de ruimte en ook de paaseitjes mochten niet ontbreken. Voor de geïnteresseerden was er de mogelijkheid om mee te gaan met de rondleiding. Onder het genot van een hapje en een drankje bekeken zij de lokalen, de kantine, het restaurant en spraken met studenten en docenten.

Persoonlijk en levensecht
In de keuken werd volop gekookt, omdat het college restaurant Le Pont Bleu die avond gewoon open was voor gasten. Op deze manier konden de bezoekers gelijk ervaren dat het restaurant en de keuken van het Horeca & Toerisme College een levensechte leerplek is voor de studenten. Studenten die geïnteresseerd waren in een van de drie richtingen van ons college (Facilitaire Dienstverlening, Horeca of Toerisme) konden ieder halfuur naar een klassikale voorlichting. Voor studenten en ouders die behoeften hadden aan een persoonlijk gesprek stonden docenten klaar om individuele vragen te beantwoorden. Naast dat de open avond in het teken stond van het informeren van potentiële studenten was er ook ruimte voor gezelligheid. Zo konden bezoekers reisadvies inwinnen voor hun zomervakantie, een kookdemonstratie bijwonen en heerlijke gerechtjes proeven.

Nieuwsgierig geworden? 
Donderdagavond 14 juni is de laatste open avond van dit jaar. Je bent méér dan welkom! Aanmelden kun je hier doen

30 maart 2018
ROC Midden Nederland
Horeca & Toerisme College

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: