Tweede plaats voor team Entree Horeca & Dienstverlening in de race voor Onderwijsteam van het jaar 2022

team entree

Op maandag 16 mei werd tijdens het ‘Dit is mbo Ambassadeursgala’ de prijs voor onderwijsteam van het jaar 2022 uitgereikt. Een spannende avond voor Team Entree Horeca & Dienstverlening van het Horeca & Toerisme College; zij werden als één van de 10 onderwijsteams uit 65 aanmeldingen geselecteerd om mee te dingen naar de prijs. Het team ging uiteindelijk vol trots met een zilveren bokaal naar huis.

Na de feestelijke bekendmaking van de nominatie, ging het team aan de slag met het voorbereiden van een goede pitch. Hierin moesten zij laten zien waarom ze trots zijn op hun team. De pitch werd door een jury, bestaande uit een docent, een student, lid van een CvB en een vertegenwoordiger van een leerbedrijf beoordeeld.

Het winnende team mag zich een jaar lang Onderwijsteam van het jaar noemen. Naast de eeuwige roem ontvangt het team een mooie award uit handen van de minister van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap. Helaas greep ons team nét naast de eerste prijs. Team Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 van ROC van Amsterdam ging er met de verdiende winst vandoor. Uiteraard zijn wij enorm trots op de behaalde 2e plaats. Ons team Entree Horeca & Dienstverlening gaat de boeken in als één van de 10 beste onderwijsteams van 2022!

17 mei 2022
ROC Midden Nederland
Horeca & Toerisme College

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: