Tasty Burger Experience op het Horeca & Toerisme College

Tasty Burger Experience

10 Big Green Eggs, 10 verschillende burgers en 10 competitieve docenten: dát was de Tasty Burger Experience op het Horeca & Toerisme College. Op 16 juni 2022 werd tijdens de laatste open avond van dit schooljaar alles uit de kast gehaald. Alles om de laatste twijfels weg te halen bij studiekiezers en oriënterende derdejaars alvast te laten zien hoe leuk ons college is. Het prachtige weer, de gezellige bezoekers en de heerlijke burgers maakten dit tot een geslaagde avond. 

Op het Horeca & Toerisme College proberen we van iedere open dag of avond een beleving te maken. Naast voorlichtingen, rondleidingen door het prachtige gebouw en de gelegenheid tot een persoonlijk gesprek met studenten en docenten, bieden we graag iets extra’s. Zo kunnen bezoekers vaak hun eigen mocktail shaken en zijn er altijd lekkere hapjes te vinden. Ook op de laatste open avond van het schooljaar maakten we er weer een feestje van. Bij de Tasty Burger Experience konden bezoekers kiezen uit 10 heerlijke burgers. Om het compleet te maken, werden er virgin piña coladas uitgedeeld en waren er zes verschillende soorten frietjes om uit te kiezen.

Weten waarom het Horeca & Toerisme College dé plek is voor een opleiding in de hospitality? Wij hebben een passende opleiding voor iedereen en de horeca staat te springen om nieuw talent! Zoals docent Entree Jurjen ook zegt: Laat je talent bij ons ontplooien en wees welkom! Bekijk snel de aftermovie van de Tasty Burger Experience.

20 juni 2022
ROC Midden Nederland
Horeca & Toerisme College

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: