Studenten Horeca & Toerisme College finalisten Skills the Finals

Horeca & Toerisme College studenten deelnemers Skills wedstrijden

De deelnemende studenten van het Horeca & Toerisme College boeken dit jaar fantastische resultaten tijdens de Skills wedstrijden. Student Zelfstandig Werkend Kok Nick bemachtigde in december zijn plek op het Nationaal Kampioenschap. In februari wist Destiny, student Leidinggevende Toerisme, zich te plaatsen. Assistent Horecastudenten Mohammad Al Nasaan en Marcel Zeeman horen tijdens de finale op welke plaats in de top drie zij zijn geëindigd binnen de Entree Horecawedstrijd.

Tijdens de Skills Heroes vakwedstrijden krijgen mbo-studenten de kans te excelleren in hun vak. Om in de nationale finale te mogen strijden, moest er eerst winst geboekt worden tijdens de voorronde op school en de kwalificatiewedstrijd. Beide rondes hebben Nick en Destiny met vlag en wimpel doorstaan. Daar zijn wij natuurlijk enorm trots op! Beide kanjers zijn gedreven en enthousiast en bereiden zich met de hulp van hun begeleiders voor op de volgende wedstrijd: het Nederlands Kampioenschap.

Nederlands Kampioenschap Entree Horeca
De finale van de Entree Horeca Skills Wedstrijd vond in februari al plaats. Studenten Mohammad Al Nasaan, Marcel Zeeman en reservedeelnemer Anouck Muller, waren na al het trainen in topvorm en konden niet wachten om te laten zien wat ze in hun mars hebben. En met succes: ze wisten in de top drie te eindigen, een prachtige prestatie! Op welke plaats zij zijn geëindigd, daar moeten ze nog even op wachten.

Finale in de Jaarbeurs Utrecht
Het Nederlands Kampioenschap vindt dit jaar plaats in de Jaarbeurs in Utrecht op 31 maart en 1 april. Het worden spannende dagen voor Nick en Destiny die de komende weken nog hard aan het trainen zijn voor de finale. De winnaars van het Nederlands kampioenschap gaan door naar het wereldkampioenschap in Shanghai.

8 maart 2022
ROC Midden Nederland
Horeca & Toerisme College

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: