Nieuwsoverzicht

Nieuws over het Horeca & Toerisme College

Je kunt het laatste nieuws over ons college ook volgen op Instagram of Facebook.

De woordvoerder van ROC Midden Nederland is het eerste aanspreekpunt voor journalisten en coördineert de afhandeling van vragen vanuit de media. U kunt contact opnemen met Joost Heeroma, telefoon 06 34 36 34 74 of e-mail j.heeroma@rocmn.nl

Heb je een vraag over onze opleidingen of open dagen, neem dan contact op met ons voorlichtingscentrum, 088 2333 444 of stuur een mail naar studieinfo@rocmn.nl

Afbeelding

Facilitaire Dienstverlening NL Doet
31 mei 2021
Horeca & Toerisme College
ROC Midden Nederland

Studenten Facilitaire Dienstverlening zetten ouderen in het zonnetje voor NLDoet

Nieuwegein stond op vrijdag 28 mei en zaterdag 29 mei in het teken van NLDoet, de landelijke vrijwilligersactie van het Oranje Fonds. Studenten van de opleiding Facilitaire Dienstverlening van het Horeca & Toerisme College, waren net als voorgaande jaren van de partij. 

Afbeelding

stagelopen in het restaurant van Horeca en Toerisme College
25 maart 2021
Horeca & Toerisme College

90% studenten Horeca en Toerisme College vindt stageplek

Onlangs openden de eerste terrassen van dit jaar in Breda en Amsterdam, om een paar uur later op last van de politie alweer te sluiten. Het is duidelijk; veel mensen hebben zin om lekker lang op een terras te 'hangen'. Ook is er bij veel horecagelegenheden de financiële noodzaak om snel open te gaan. Dat de horeca bezig is met een comeback maakt het Horeca & Toerisme College van ROC Midden Nederland op uit het aantal studenten dat een stage- of leerwerkplek vond.

Afbeelding

Nieuwe Horeca & Toerisme College
1 december 2020
ROC Midden Nederland
Horeca & Toerisme College

Horeca & Toerisme College ROC Midden Nederland klaar voor de toekomst

Na een ingrijpende ‘vernieuwbouwing’ van meer dan een jaar is het Horeca & Toerisme College van ROC Midden Nederland in Nieuwegein op 25 en 26 november officieel geopend. In het hypermoderne onderwijsgebouw kunnen studenten en professionals uit de hospitality branche nog beter worden opgeleid voor de arbeidsmarkt of een vervolgopleiding.

Afbeelding

Klaslokaal in het nieuwe Horeca & Toerisme College
1 september 2020
ROC Midden Nederland
Horeca & Toerisme College

Het nieuwe Horeca & Toerisme College is open

Na een jaar verbouwen en huisvesting op tijdelijke leslocaties, is sinds vorige week het vernieuwde gebouw van het Horeca & Toerisme College aan de Newtonbaan 12 in Nieuwegein weer in gebruik genomen. Het gebouw is nog niet helemaal gereed – de aanbouw aan de voorkant wordt in november opgeleverd – maar de leslokalen zijn af, de gloednieuwe keukens blinken en de aula/ontmoetingsruimte is klaar om de studenten te ontvangen. Volgende week opent de Coffeebar en in oktober zijn gasten van harte welkom in het nieuwe restaurant Lokaal.

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: