Nieuwsoverzicht

Nieuws over het Horeca & Toerisme College

Je kunt het laatste nieuws over ons college ook volgen op Instagram of Facebook.

De woordvoerder van ROC Midden Nederland is het eerste aanspreekpunt voor journalisten en coördineert de afhandeling van vragen vanuit de media. U kunt contact opnemen met Joost Heeroma, telefoon 06 34 36 34 74 of e-mail j.heeroma@rocmn.nl

Heb je een vraag over onze opleidingen of open dagen, neem dan contact op met ons voorlichtingscentrum, 088 2333 444 of stuur een mail naar studieinfo@rocmn.nl

Image

Skills Heroes kwalificatiewedstrijd
9 december 2021
ROC Midden Nederland
Horeca & Toerisme College

Student Zelfstandig Werkend Kok Nick door naar Skills Heroes Finale

Het waren spannende dagen bij het Horeca & Toerisme College. De Skills Heroes kwalificatiewedstrijden voor de vakrichtingen Kok en Gastheer/Gastvrouw werden op dit college georganiseerd. Student Nick de Kruijf wist zich te kwalificeren voor het Nationaal kampioenschap.

Image

Student achter de broodbar
1 november 2021
ROC Midden Nederland
Horeca & Toerisme College

Maatschappelijk verantwoord ondernemen bij een (leer)bedrijf: Inclusief onderwijs, gemotiveerde studenten en diversiteit op de werkvloer

Sommige studenten bevinden zich door verschillende oorzaken in een kwetsbare positie. Zo ook op het Horeca & Toerisme College. Deze studenten kunnen soms extra hulp gebruiken tijdens de opleiding en bij het vinden en behouden van een passende werk- of stageplek. Onze ervaring is dat deze studenten ontzettend gemotiveerd zijn, beschikken over unieke talenten en zoveel meer te bieden hebben.

Image

studenten champagnestreek
26 oktober 2021
ROC Midden Nederland
Horeca & Toerisme College

Studenten Horeca & Toerisme College bezoeken Champagnestreek

Waar leer je alles over champagne? In de streek Champagne in Frankrijk! Donderdag 14 oktober vertrokken 14 studenten van het Horeca & Toerisme College naar Frankrijk voor een tweedaagse champagnetrip.

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: