Nieuwsoverzicht

Woordvoerder van ROC Midden Nederland is Joost Heeroma, telefoon 06 34 36 34 74 of e-mail @email

Heb je een andere vraag, neem dan contact op met ons voorlichtingscentrum, 088 2333 444 of  @email

Afbeelding

Ron Okhuijsen van Goesting in gesprek met stage-kandidaat op de Speeddate Horeca
2 februari 2023
Horeca & Toerisme College

Utrechtse horeca strijden om gunsten mbo-student

Horeca-studenten van ROC Midden Nederland die op zoek moeten naar een stage- of leerwerkplek voor komend schooljaar, verkeren in een luxepositie. Met 3.000 horeca-vacatures in de provincie Utrecht en een overweldigende aanbod van leerbedrijven kunnen ze kritisch zijn. Voor de leerbedrijven is het dus van belang zichzelf op de juiste wijze in de kijker te spelen. En dat is precies wat de vertegenwoordigers van ruim 70 horecabedrijven uit de regio Utrecht woensdag 1 februari tijdens de jaarlijkse speeddate op het Horeca & Toerisme College in Nieuwegein probeerden. Met één of meerdere van de 250 deelnemende studenten als ultieme trofee.

Afbeelding

student Destiny tijdens Skills Kwalificatiewedstrijd Facilitair Dienstverlener
26 januari 2023
ROC Midden Nederland
Horeca & Toerisme College

Facilitair Management student Destiny door naar Skills The Finals!

Op maandagavond 23 januari arriveerde Destiny, student Facilitair Management, samen met twee begeleidende docenten, vol spanning in Zwolle. Klaar om (hopelijk) nog een nacht goed te slapen voor de spannende dag: de Skills Kwalificatiewedstrijd Facilitair Dienstverlener! Destiny de avond van tevoren: “Ik ben er heel enthousiast over. Ik heb er heel veel zin in en ben benieuwd wat de opdracht gaat zijn morgen en of ik het moeilijk ga vinden.”

Afbeelding

Vakantiebeurs Horeca & Toerisme College 2023
19 januari 2023
Horeca & Toerisme College

Rond de wereld in een paar uur op de Vakantiebeurs Toerisme & Recreatie

Na twee jaren waarin coronabeperkingen de reislust een flinke optater hebben gegeven, zijn in de meeste landen de maatregelen inmiddels losgelaten. Langzaamaan begint het weer te kriebelen en durven mensen weer op reis te gaan. Maar waarheen? De studenten Toerisme & Recreatie van het Horeca & Toerisme College in Nieuwegein weten het wel! Op de woensdagmiddag 18 januari georganiseerde vakantiebeurs informeerden ze de bezoekers over verschillende bestemmingen.

Afbeelding

Studenten Facilitaire Dienstverlening praten met stagebedrijf De Fabrique op de Speeddates Horeca en Toerisme College
9 november 2022
Horeca & Toerisme College

Succesvolle Speeddates voor studenten en bedrijven hospitality sector op Horeca & Toerisme College

“Leerzaam en handig”, dat was de eerste reactie van studenten Toerisme Isa, Jelita en Angel op hun ervaring van de Speeddates op het Horeca & Toerisme College. Op 9 november ontmoetten studenten en bedrijven actief in de Facilitaire Dienstverlening, Toerisme & Recreatie en Events elkaar bij dit matchingevenement. Jaarlijks organiseert het Horeca & Toerisme College al speeddates voor de horecastudenten en -bedrijven en nu dus ook voor de andere hospitality opleidingen. 

Afbeelding

NLdoet
14 maart 2022
ROC Midden Nederland
Horeca & Toerisme College

Studenten Facilitaire Dienstverlening zetten zich in voor NLdoet

Afgelopen weekend vond na 2 jaar de landelijke vrijwilligersactie NLdoet weer plaats. Studenten Facilitaire Dienstverlening van het Horeca & Toerisme College staken vrijdag 11 maart hun handen uit de mouwen bij diverse klussen in Nieuwegein.

Afbeelding

Horeca & Toerisme College studenten deelnemers Skills wedstrijden
8 maart 2022
ROC Midden Nederland
Horeca & Toerisme College

Studenten Horeca & Toerisme College finalisten Skills the Finals

De deelnemende studenten van het Horeca & Toerisme College boeken dit jaar fantastische resultaten tijdens de Skills wedstrijden. Student Zelfstandig Werkend Kok Nick bemachtigde in december zijn plek op het Nationaal Kampioenschap. In februari wist Destiny, student Leidinggevende Toerisme, zich te plaatsen. Assistent Horecastudenten Mohammad Al Nasaan en Marcel Zeeman horen tijdens de finale op welke plaats in de top drie zij zijn geëindigd binnen de Entree Horecawedstrijd.

Afbeelding

cocktail challenge
17 februari 2022
ROC Midden Nederland
Creative College
Horeca & Toerisme College

Cocktail Challenge op Horeca & Toerisme College

Zenuwachtig geschuifel, een extra check op de ingrediënten, vlugge blikken op de klok. Studenten van het Horeca & Toerisme College en Creative College gingen woensdag 16 februari de ultieme challenge aan mét en tegen elkaar: 100 cocktails maken in een uur en dan ook nog de gooi naar de prijs voor beste shaker van de dag!

Afbeelding

speeddates Horeca & Toerisme College
2 februari 2022
ROC Midden Nederland
Horeca & Toerisme College

Veel enthousiasme tijdens jaarlijkse speeddates tussen horecastudenten en -leerbedrijven

Ook dit jaar stonden de jaarlijkse speeddates op het Horeca & Toerisme College op het programma. Op 2 februari gingen horecastudenten en -leerbedrijven het gesprek met elkaar aan, op zoek naar een goede match voor een stage of leerwerkplek met als gevolg een informatieve en gezellige dag.

Afbeelding

studenten champagnestreek
26 oktober 2021
ROC Midden Nederland
Horeca & Toerisme College

Studenten Horeca & Toerisme College bezoeken Champagnestreek

Waar leer je alles over champagne? In de streek Champagne in Frankrijk! Donderdag 14 oktober vertrokken 14 studenten van het Horeca & Toerisme College naar Frankrijk voor een tweedaagse champagnetrip.

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: