Toerisme & Recreatie opleidingen

In de toeristische branche verkoop je reizen, informeer je bezoekers en ontvang je gasten. Je kunt ook op pad gaan als reisbegeleider. In het toerisme draait het om mensen: je wilt dat ze zich thuis voelen in een onbekende omgeving. Onze opleidingen geven je de juiste bagage mee voor je toekomstige wereldbaan.

Student Toerisme Alissya loopt stage achter de receptie van Van der Valk Utrecht

Als je de studie Toerisme volgt, kun je op veel plekken stage lopen. Lijkt het jou leuk om als front-office medewerker in een groot hotel stage te lopen? Student Alissya werkt bij Van der Valk Utrecht. Zij laat jou zien welke werkzaamheden ze doet! Check snel het filmpje.

Een kijkje op de stage van Marith, student Leidinggevende Toerisme

Marith studeert Leidinggevende Toerisme en loopt stage bij Landalpark Miggelenberg. Benieuwd hoe haar stage eruit ziet? En wat ze leuk vindt aan haar opleiding? Marith neemt je mee in deze video over het park!

Studenten Toerisme worden stadsambassadeur in Cityhost project

Toerisme studeren op het Horeca & Toerisme College? Dan hebben we een super gaaf project voor je! Studenten van de opleiding Leidinggevende Toerisme worden ingezet als stadsambassadeurs in Utrecht! Je werkt mee aan levensechte opdrachten uit de dagelijkse beroepspraktijk. Een nieuwe vorm van gastvrijheid! Tijdens evenementen en op dagen dat de stad veel mensen trekt, sta jij paraat voor de bezoekers! Je geeft ze een warm welkom en helpt ze op persoonlijke wijze.

Een opleiding Recreatie iets voor jou? Check de video

Dominic was student Leidinggevende Recreatie Vacansoleil op het Horeca & Toerisme College. Hij vertelt je graag over zijn studie én over stagelopen in het buitenland.

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: