Facilitaire Dienstverlening

Als facilitair medewerker regel en organiseer je de huisvesting, middelen en facilitaire diensten bij de overheid, commerciële bedrijven, de gezondheidszorg, het onderwijs of de evenementensector. Met je gastvrijheid en je talent voor organiseren laat je elk bedrijf op rolletjes lopen en zorg je ervoor dat al je collega's hun werk kunnen doen.

No.1 in de Keuzegids mbo 2021

Met de opleiding Kok en Facilitaire Dienstverlening staat het Horeca & Toerisme College op nummer 1 van de vier grootste ROC's in de Keuzegids mbo. Deze gids geeft onafhankelijke informatie over mbo-opleidingen in Nederland. De opleiding Facilitaire Dienstverlening scoort met 4 sterren zelfs bovengemiddeld op doorstroom naar het 2e jaar, informatie en lesmateriaal. Scores om trots op te zijn!

Dit is Facilitaire Dienstverlening!

Student Facilitair Management Fabiënne loopt stage bij De Fabrique en laat samen met oud-student Melvin zien wat zij doet binnen het facilitair bedrijf van deze gave organisatie. Wil jij net als Fabiënne meewerken aan gave evenementen? Denk dan eens aan een opleiding Facilitaire Dienstverlening.

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: