Facilitaire Dienstverlening

Als facilitair medewerker regel en organiseer je de huisvesting, middelen en facilitaire diensten bij de overheid, commerciële bedrijven, de gezondheidszorg, het onderwijs of de evenementensector. Met je gastvrijheid en je talent voor organiseren laat je elk bedrijf op rolletjes lopen en zorg je ervoor dat al je collega's hun werk kunnen doen.

No.1 in de MBO keuzegids 2021

Met de opleiding Kok en Facilitaire Dienstverlening staat het Horeca & Toerisme College op nummer 1 van de 4 grootste ROC's in de MBO keuzegids. De MBO keuzegids geeft onafhankelijke informatie over mbo-opleidingen in Nederland. De opleiding Facilitaire Dienstverlening scoort met 4 sterren zelfs bovengemiddeld op doorstroom naar het 2e jaar, informatie en lesmateriaal. Scores om trots op te zijn!

Dit is Facilitaire Dienstverlening!

Student Facilitair Management Fabiënne loopt stage bij De Fabrique en laat samen met oud-student Melvin zien wat zij doet binnen het facilitair bedrijf van deze gave organisatie! Wil jij net als Fabiënne meewerken aan gave evenementen? Denk dan eens aan een opleiding Facilitaire Dienstverlening.

Dit is Facilitaire Dienstverlening in de praktijk!

Met een opleiding Facilitaire Dienstverlening kun je alle kanten op. Benieuwd wat je allemaal leert tijdens een stage bij het Facilitair Bedrijf van het Diakonessenhuis in Utrecht? Student Stephanie laat je de verschillende afdelingen zien.

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: