Facilitaire Dienstverlening

Als facilitair medewerker regel en organiseer je de huisvesting, middelen en facilitaire diensten bij de overheid, in commerciële bedrijven, in de gezondheidszorg, het onderwijs of de evenementenbranche. Oftewel, jij zorgt ervoor dat iedereen binnen een organisatie zijn of haar werk kan doen. Je kiest voor een uitdagend vakgebied met een breed scala aan mogelijkheden: het onderhoud van het gebouw, veiligheid, voorraadbeheer, beveiliging, catering, schoonmaak en evenementenorganisatie. Met je gastvrijheid en je talent voor organiseren laat je elk bedrijf op rolletjes lopen.

Dit is Facilitaire Dienstverlening!

Student Facilitair Management Fabiënne loopt stage bij De Fabrique en laat samen met oud-student Melvin zien wat zij doet binnen het facilitair bedrijf van deze gave organisatie! Wil jij net als Fabiënne meewerken aan gave evenementen? Denk dan eens aan een opleiding Facilitaire Dienstverlening.

Dit is Facilitaire Dienstverlening in de praktijk!

Met een opleiding Facilitaire Dienstverlening kun je alle kanten op. Benieuwd wat je allemaal leert tijdens een stage bij het Facilitair Bedrijf van het Diakonessenhuis in Utrecht? Student Stephanie laat je de verschillende afdelingen zien.

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: