Maak online kennis met het Horeca & Toerisme College

Welkom bij het Horeca & Toerisme College! Een aantal van onze voorlichtingen en presentaties kun je op deze pagina terugkijken en daarnaast bieden we hieronder een uitgebreid video-aanbod om je een kijkje in ons college en onze opleidingen te geven.

Informatie over alle opleidingen van Horeca & Toerisme College vind je hier. Benieuwd of het Horeca & Toerisme College iets voor jou is? Bezoek één van onze open avonden of open dag!

Alles over het Horeca & Toerisme College

Kies je voor het Horeca & Toerisme College? Dan kies je voor gastvrijheid. Dit is belangrijk in al onze opleidingen: Facilitaire Dienstverlening, Horeca, Toerisme & Recreatie en Events.

Bekijk de collegepresentatie of één van de voorlichtingsvideo's voor meer informatie over onze opleidingsrichtingen.

Collegepresentatie opleidingen

In de collegepresentatie maak je kennis met het Horeca & Toerisme College in Nieuwegein, vertellen we je voor welke opleidingsrichtingen je kunt kiezen en hoor je van studenten hoe zij hun keuze hebben gemaakt en hoe ze de opleiding ervaren.

Een mbo-opleiding in de horeca iets voor jou?

Frederike heeft de opleiding Manager/Ondernemer Horeca gedaan en droomt ervan ooit een eigen horecazaak op te zetten. Ze neem je mee naar haar huidige werk bij Bistrotel ’t Amsterdammertje. Is dit ook een opleiding voor jou?

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: