Maak online kennis met het Horeca & Toerisme College

Welkom bij het Horeca & Toerisme College! Een aantal van onze voorlichtingen en presentaties kun je hier terugkijken en daarnaast bieden we hieronder een uitgebreid video-aanbod om je een kijkje in ons college en onze opleidingen te geven. 

Informatie over alle opleidingen van Horeca & Toerisme College vind je hier. Benieuwd of het Horeca & Toerisme College iets voor jou is? Bezoek een van onze open avonden of open dagen!

Alles over het Horeca & Toerisme College

Kies je voor het Horeca & Toerisme College? Dan kies je voor gastvrijheid. Dit is belangrijk in al onze opleidingen: Facilitaire Dienstverlening, Horeca, Toerisme & Recreatie en Events.

Bekijk de collegepresentatie of een van de voorlichtingsvideo's voor meer informatie over onze opleidingsrichtingen.

Een modern gebouw

Het Horeca & Toerisme College is sinds september 2020 gehuisvest in een super mooi gebouw met moderne praktijkruimtes.

Zo zijn er drie moderne keukens, een nieuw restaurant, een Coffeebar en Broodbar, luxe vergaderzalen, een International Office en een eigen evenementenbureau. Hier doen studenten van al onze opleidingen praktijkervaring op met echte gasten. 

Studenten Hannah en Ilona geven jou een rondleiding.

Collegepresentatie opleidingen

In de collegepresentatie maak je kennis met het Horeca & Toerisme College in Nieuwegein, vertellen we je voor welke opleidingsrichtingen je kunt kiezen en hoor je van studenten hoe zij hun keuze hebben gemaakt en hoe ze de opleiding ervaren.

Een mbo-opleiding in de horeca iets voor jou?

Amit is oud-student Leidinggevende Bediening. Hij neemt je mee naar zijn werk bij Grand Hotel Karel V in Utrecht. Is dit ook een opleiding voor jou?

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: