Maak online kennis met het Horeca & Toerisme College

Welkom bij het Horeca & Toerisme College! Een aantal van onze voorlichtingen en presentaties kun je hier terugkijken en daarnaast bieden we hieronder een uitgebreid video-aanbod om je een kijkje in ons college en onze opleidingen te geven. 

Informatie over alle opleidingen van Horeca & Toerisme College vind je hier. Benieuwd of het Horeca & Toerisme College iets voor jou is? Bezoek een van onze open avonden of open dagen!

Een gloednieuw gebouw

Het Horeca & Toerisme College is sinds september 2020 gehuisvest is in een super mooi nieuw gebouw met moderne praktijkruimtes.

Zo zijn er drie moderne keukens, een nieuw restaurant, een Coffeebar en Broodbar, luxe vergaderzalen, een International Office en een eigen evenementenbureau. Hier doen studenten van al onze opleidingen praktijkervaring op met echte gasten.

Studenten Hannah en Ilona geven jou een rondleiding. Kijk je mee?

Alles over het Horeca & Toerisme College

Kies je voor het Horeca & Toerisme College? Dan kies je voor gastvrijheid. Dit is belangrijk in al onze opleidingen: Facilitaire Dienstverlening, Horeca, Toerisme & Recreatie en Events.

Bekijk de collegepresentatie of een van de voorlichtingsvideo's voor meer informatie over onze opleidingsrichtingen.

Welkom!

Op het Horeca & Toerisme College draait alles om gastvrijheid.

Collegepresentatie

In de collegepresentatie maak je kennis met het Horeca & Toerisme College in Nieuwegein, vertellen we je voor welke opleidingsrichtingen je kunt kiezen en hoor je van studenten hoe zij hun keuze hebben gemaakt en hoe ze de opleiding ervaren.

Videopresentatie opleidingen Facilitaire Dienstverlening

Wat is Facilitaire Dienstverlening? Welke vakken krijg je? En wat kun je eigenlijk worden na je studie? Bekijk de online voorlichtingspresentatie!

Videopresentatie opleidingen Toerisme & Recreatie

Wat is het verschil tussen een opleiding Toerisme en een opleiding Recreatie? Wat ga je leren? Mag je ook stage lopen in het buitenland? Voor alle antwoorden kijk je de online voorlichtingspresentatie!

Een mbo-opleiding in de horeca iets voor jou?

Amit is oud-student Leidinggevende Bediening. Hij neemt je mee naar zijn werk bij Grand Hotel Karel V in Utrecht. Is dit ook een opleiding voor jou?

Een Entree opleiding op ons college

Op het Horeca & Toerisme College bieden we twee Entree opleidingen aan: Assistent Dienstverlening en Assistent Horeca. Wil je meer informatie over een Entree opleiding? Bekijk dan de videopresentatie en kom alles te weten over de Entree opleidingen bij ROC Midden Nederland.

Videopresentatie opleidingen Gastheer/gastvrouw niveau 2

Je bent een aanpakker en bezorgt mensen graag een onvergetelijke dag. Je bent stressbestendig en flexibel. Werken als anderen vrij zijn, is voor jou geen probleem. Ben je vriendelijk en een echte doorzetter, dan is deze opleiding iets voor jou!

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: