Maak online kennis met het Horeca & Toerisme College

Welkom bij het Horeca & Toerisme College! Een aantal van onze voorlichtingen en presentaties kun je hier terugkijken en daarnaast bieden we hieronder een uitgebreid video-aanbod om je een kijkje in onze opleidingen te geven. 

Informatie over alle opleidingen van Horeca & Toerisme College vind je hier.

Videopresentatie opleidingen Facilitaire Dienstverlening

Wat is Facilitaire Dienstverlening? Welke vakken krijg je? En wat kun je eigenlijk worden na je studie? Bekijk de online voorlichtingspresentatie!

Videopresentatie opleidingen Toerisme & Recreatie

Wat is het verschil tussen een opleiding Toerisme en een opleiding Recreatie? Wat ga je leren? Mag je ook stage lopen in het buitenland? Voor alle antwoorden kijk je de online voorlichtingspresentatie!

Een mbo-opleiding in de horeca iets voor jou?

Amit is oud-student Leidinggevende Bediening. Hij neemt je mee naar zijn werk bij Grand Hotel Karel V in Utrecht. Is dit ook een opleiding voor jou?

Een Entree opleiding op ons college

Op het Horeca & Toerisme College bieden we twee Entree opleidingen aan: Assistent Dienstverlening en Assistent Horeca. Wil je meer informatie over een Entree opleiding? Bekijk dan de videopresentatie en kom alles te weten over de Entree opleidingen bij ROC Midden Nederland.

Videopresentatie opleidingen Gastheer/gastvrouw niveau 2

Je bent een aanpakker en bezorgt mensen graag een onvergetelijke dag. Je bent stressbestendig en flexibel. Werken als anderen vrij zijn, is voor jou geen probleem. Ben je vriendelijk en een echte doorzetter, dan is deze opleiding iets voor jou!

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: