Kom langs op het Horeca & Toerisme College

Je eigen bedrijf runnen? Een écht event organiseren? Meedraaien in de keuken of de lekkerste koffie maken? Bij ons kan het allemaal. Op het Horeca & Toerisme College is school nooit saai.

In ons moderne gebouw in Nieuwegein vind je alles om jouw opleiding tot een succes te maken. Je doet veel praktijkervaring op, bijvoorbeeld tijdens een leuke stage. Na je opleiding kun je direct aan de slag! De hospitality sector staat te springen om leuke mensen zoals jij!

Bezoek een van de open dagen

Volg een voorlichting, bekijk het schoolgebouw en stel al je vragen aan onze docenten en studenten. Wij helpen je bij het maken van je studiekeuze!
Aanmelden open dag

Aan het werk in de praktijk en toch doorleren?

Het Horeca & Toerisme College biedt verschillende horecaopleidingen die je als bbl-variant kunt volgen.
Bekijk bbl-opleidingen

Keuze gemaakt? Meld je aan voor jouw opleiding

Weet jij welke opleiding je wil gaan volgen? Meld je dan nu aan! Klik op onderstaande button.
Aanmelden opleiding

Kijk mee met studenten van het Horeca & Toerisme College

Hoe is het om te studeren aan het Horeca & Toerisme College? Wat leer je? En waar loop je stage? Kijk mee met onze studenten!

Facilitair Management

80 werkplekken, 5 vergaderingen en 350 broodjes regelen? Als facilitair manager ben jij het aanspreekpunt in jouw organisatie. Jij zorgt dat alles op rolletjes loopt. En dat jouw collega’s goed hun werk kunnen doen. Tijdens de opleiding Facilitair Management leer je leidinggevende skills en kom je alles te weten over veiligheid, catering, gebouwbeheer en evenementen. Met jouw diploma kun je direct aan de slag of doorstromen naar het hbo.

Facilitair Management

Koksopleiding

De sterren van de hemel koken? Wij hebben de koksopleiding die jij zoekt! Alles draait erom de gast een onvergetelijke avond te bezorgen. Tijdens de opleidingen Gespecialiseerd Kok en Zelfstandig Werkend Kok ontwikkel je de mooiste gerechten en haal je het beste uit jezelf en je team. Na je opleiding ben je klaar om in de praktijk aan de slag te gaan of je studeert door binnen het mbo of het hbo.

Manager/Ondernemer Horeca

Je eigen restaurant runnen? Als manager of ondernemer in de horeca weet je precies hoe je van een restaurant of hotel een succes maakt. Jij bent de gastvrije duizendpoot met oog voor je gasten en je team. Tijdens de opleiding Manager/Ondernemer Horeca leer je organisatie- en managementskills. Hiermee kun je direct aan de slag, of studeer je verder aan het hbo.

Event Manager

Een event organiseren voor duizend gasten? Als event manager weet jij als geen ander wat er nodig is om een evenement met succes te organiseren. Of het nu een klein of groot event is; jij regelt alles tot in de puntjes. Tijdens de opleiding Event Manager ontwikkel je je in drie jaar tot specialist op het gebied van organiseren, promoten en uitvoeren van events. Hiermee kun je direct aan de slag, of heb je een perfecte basis voor het hbo.

Leidinggevende Toerisme

130 gasten inchecken in drie talen? Doordat je kennis hebt van verschillende talen help jij elke gast met gemak. Als leidinggevende in een toeristische organisatie bezorg jij jouw gasten een onvergetelijk verblijf. Jij weet precies hoe je een reis of businesstrip tot een succes maakt. Tijdens de opleiding Leidinggevende Toerisme leer je leidinggevende skills. Hiermee kan je direct aan de slag, of heb je een perfecte basis voor het hbo.

Leidinggevende Toerisme

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: