Kom langs op het Horeca & Toerisme College

Je eigen bedrijf runnen? Een écht event organiseren? Meedraaien in de keuken of de lekkerste koffie maken? Bij ons kan het allemaal. Op het Horeca & Toerisme College is school nooit saai.

In ons gloednieuwe gebouw in Nieuwegein vind je alles om jouw opleiding tot een succes te maken. Je doet veel praktijkervaring op, bijvoorbeeld tijdens een leuke stage. Na je opleiding kun je direct aan de slag! De hospitality sector staat te springen om leuke mensen zoals jij!

Bekijk ons college met je eigen ogen tijdens een rondleiding

Bekijk ons gebouw, leer meer over onze opleidingen en stel je vragen aan onze studenten en docenten tijdens een rondleiding op vrijdag 10 of 17 december.
Aanmelden rondleiding

Welke opleiding past bij jou? Ontdek het op de online open avond

Meld je aan voor de online open avond op dinsdag 7 december en kom alles te weten over het Horeca & Toerisme College en onze opleidingen.
Aanmelden open avond

Ervaren hoe het is om bij ons op school te zitten?

Weet jij al welke richting je op wil en wil je ervaren hoe het is om bij ons op school te zitten? Meld je dan aan voor een oriëntatieworkshop! Bekijk het aanbod.
Bekijk oriëntatieworkshops

80 werkplekken, 5 vergaderingen en 350 broodjes regelen?

Als facilitair manager ben jij het aanspreekpunt in jouw organisatie. Jij zorgt dat alles op rolletjes loopt. En dat jouw collega’s goed hun werk kunnen doen. Tijdens de opleiding Facilitair Management leer je leidinggevende skills en kom je alles te weten over veiligheid, catering, gebouwbeheer en evenementen. Met jouw diploma kan je direct aan de slag of doorstromen naar het hbo.

Facilitair Management

130 gasten inchecken in drie talen?

Als leidinggevende in een toeristische organisatie bezorg jij jouw gasten een onvergetelijk verblijf. Jij weet precies hoe je een reis of businesstrip tot een succes maakt. Doordat je kennis hebt van verschillende talen help jij elke gast met gemak. Tijdens de opleiding Leidinggevende Toerisme leer je leidinggevende skills. Hiermee kan je direct aan de slag, of heb je een perfecte basis voor het hbo.

Leidinggevende Toerisme

Een event organiseren voor 1000 gasten?

Als event manager weet jij als geen ander wat er nodig is om een evenement met succes te organiseren. Of het nu een klein of groot event is; jij regelt alles tot in de puntjes. Tijdens de opleiding Event Manager ontwikkel je je in drie jaar tot specialist op het gebied van organiseren, promoten en uitvoeren van events. Hiermee kan je direct aan de slag, of heb je een perfecte basis voor het hbo.

Event manager

Je eigen restaurant runnen?

Als manager of ondernemer in de horeca weet je precies hoe je van een restaurant of hotel een succes maakt. Jij bent de gastvrije duizendpoot met oog voor je gasten en je team. Tijdens de opleiding Manager/Ondernemer Horeca leer je organisatie- en managementskills. Hiermee kan je direct aan de slag, of studeer je verder aan het hbo.

Manager/ondernemer horeca

De sterren van de hemel koken?

Kies je voor een koksopleiding, dan kies je voor gastvrijheid. Alles draait erom de gast een onvergetelijke avond te bezorgen. Tijdens de opleidingen Gespecialiseerd Kok en Zelfstandig Werkend Kok ontwikkel je de mooiste gerechten en haal je het beste uit jezelf en je team. Na je opleiding ben je klaar om in de praktijk aan de slag te gaan of je studeert door binnen het mbo of het hbo.

Koksopleiding

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: