Jij cheft het!

Je eigen restaurant runnen? 130 gasten inchecken in 3 verschillende talen? Of een evenement organiseren voor 500 personen? Jij cheft het op het Horeca & Toerisme College bij onze brede management niveau 4 opleidingen! Welke richting spreekt je aan? Ben je een organisatietalent, een aanpakker en wil je breed opgeleid worden? Kijk dan eens bij de opleiding Facilitair Management. Droom je van een eigen horeca-onderneming? Dan is de opleiding Manager/Ondernemer Horeca iets voor je. Of kies je voor de opleiding Leidinggevende Toerisme of Leidinggevende Recreatie

Welk van deze niveau 4 opleidingen je ook kiest, je bent helemaal klaar voor het hbo!

Kom kijken op onze locatie!

Wil je een kijkje nemen op onze nieuwe school? Meld je dan aan voor een rondleiding. Je ontmoet docenten en leerlingen, proeft de sfeer en krijgt antwoord op je vragen. De eerstkomende rondleiding is op 13 april. Kom kijken!


Meld je hier aan voor een rondleiding!

Meer weten?

Heb jij vragen over het Horeca & Toerisme College of over één van onze opleidingen? Stel ze tijdens het online spreekuur, elke maandag tussen 14.00 uur en 15.00 uur (uitgezonderd de schoolvakanties). Klik op de link hieronder en stel je vraag via Teams!
Online spreekuur maandag van 14 tot 15 uur

Een nieuw gebouw

Het Horeca & Toerisme is verbouwd! In het gloednieuwe gebouw vind je niet alleen een supergezellige coffeebar maar ook ons eigen restaurant Lokaal! Kom jij hier na de zomer ook studeren?
Lees meer over het Horeca & Toerisme College

80 werkplekken, 5 vergaderingen en 350 broodjes? Jij cheft het!

Als facilitair manager ben jij het aanspreekpunt in jouw organisatie. Jij zorgt dat alles op rolletjes loopt. En dat jouw collega’s goed hun werk kunnen doen. Tijdens de opleiding Facilitair Management leer je leidinggevende skills en kom je alles te weten over veiligheid, catering, gebouwbeheer en evenementen. Met jouw diploma kan je direct aan de slag of doorstromen naar het hbo.

Facilitair Management

130 gasten inchecken in drie talen? Jij cheft het!

Als leidinggevende in een toeristische organisatie bezorg jij jouw gasten een onvergetelijk verblijf. Jij weet precies hoe je een reis of businesstrip tot een succes maakt. Doordat je kennis hebt van verschillende talen help jij elke gast met gemak. Tijdens de opleiding Leidinggevende Toerisme leer je leidinggevende skills. Hiermee kan je direct aan de slag, of heb je een perfecte basis voor het hbo.

Student Leidinggevende Toerisme

Je eigen restaurant runnen? Jij cheft het!

Als manager of ondernemer in de horeca weet je precies hoe je van een restaurant of hotel een succes maakt. Jij bent de gastvrije duizendpoot met oog voor je gasten en je team. Tijdens de opleiding Manager/Ondernemer Horeca leer je organisatie- en managementskills. Hiermee kan je direct aan de slag, of studeer je verder aan het hbo.

student manager/ondernemer horeca

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: