Jij cheft het!

Je eigen restaurant runnen? 130 gasten inchecken in 3 verschillende talen? Of een evenement organiseren voor 500 personen? Jij cheft het op het Horeca & Toerisme College bij onze brede management niveau 4 opleidingen! Met een brede niveau 4 opleiding ben jij helemaal klaar voor het hbo.


 

Ontdek het Horeca & Toerisme College online

Check online presentaties en video's over de opleidingen
Ontdek het nu

Een nieuw gebouw

Het Horeca & Toerisme wordt verbouwd. Vanaf september 2020 studeer jij in een nieuw gebouw met moderne faciliteiten.
Lees meer!

80 werkplekken, 5 vergaderingen en 350 broodjes? Jij cheft het!

Als facilitair manager ben jij het aanspreekpunt in jouw organisatie. Jij zorgt dat alles op rolletjes loopt. En dat jouw collega’s goed hun werk kunnen doen. Tijdens de opleiding Facilitair Management leer je leidinggevende skills en kom je alles te weten over veiligheid, catering, gebouwbeheer en evenementen. Met jouw diploma kan je direct aan de slag of doorstromen naar het hbo.

Facilitair Management

130 gasten inchecken in drie talen? Jij cheft het!

Als leidinggevende in een toeristische organisatie bezorg jij jouw gasten een onvergetelijk verblijf. Jij weet precies hoe je een reis of businesstrip tot een succes maakt. Doordat je kennis hebt van verschillende talen help jij elke gast met gemak. Tijdens de opleiding Leidinggevende Toerisme leer je leidinggevende skills. Hiermee kan je direct aan de slag, of heb je een perfecte basis voor het hbo.

Student Leidinggevende Toerisme

Je eigen restaurant runnen? Jij cheft het!

Als manager of ondernemer in de horeca weet je precies hoe je van een restaurant of hotel een succes maakt. Jij bent de gastvrije duizendpoot met oog voor je gasten en je team. Tijdens de opleiding Manager/Ondernemer Horeca leer je organisatie- en managementskills. Hiermee kan je direct aan de slag, of studeer je verder aan het hbo.

student manager/ondernemer horeca

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: