Horeca & Toerisme docenten vertellen

Veel docenten van het Horeca & Toerisme College komen uit de praktijk en dat merk jij in de lessen. Zij vertellen graag over hun ervaringen. Wil jij meer van hen horen? Kom vooral naar één van onze open avonden!

Elke Wiedemeijer, Docent Spaans

“Als student heb ik in Spanje gereisd en gewoond. Ik vind het heerlijk om studenten enthousiast te maken voor taal en cultuur. Met Spaans kun je tegenwoordig overal terecht: als host aan de Spaanse Costa’s of in een luxe hotel op de Canarische Eilanden. Ik verwacht dat mijn studenten interesse in mensen hebben, naast een nieuwsgierige instelling en een flexibele houding. Ik hoop ook dat ze actief betrokken zijn bij hun opleiding: we hebben voor de toerismeopleidingen een studentenraad opgericht. Samen zorgen we dat de opleidingen nóg beter worden.”
Ingrid Schreuder, docent Facilitaire Dienstverlening

“Ik sta met veel plezier voor de klas: mijn enthousiasme kan ik met jonge mensen delen. Naast vakinhoudelijke kennis probeer ik studenten mee te geven dat hun houding en gedrag allesbepalend is. De wereld ligt voor je open als je weet hoe je met mensen in gesprek kunt gaan. De facilitaire dienst laat een organisatie goed functioneren. Op het eerste gezicht gaat het vaak om kleine dingen, maar je kunt veel voor anderen betekenen. Dat geeft een goed gevoel. Je moet het mensen wel graag naar hun zin willen maken, een praktische doener zijn.”

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: