Het Horeca & Toerisme College wordt verbouwd

Een vernieuwd Horeca & Toerisme College

Vanaf de zomer 2019 wordt de huidige locatie van het Horeca & Toerisme College verbouwd. Met het vernieuwde gebouw is het Horeca & Toerisme College straks helemaal klaar voor de toekomst en speelt het in op de laatste trends, ontwikkelingen en innovaties in de branche. In het nieuwe leerrestaurant, een evenementen bureau en de koffiebar kunnen studenten in een vertrouwde omgeving kennis en ervaring opdoen. Ook een eigentijdse foodtruck, moderne vergaderfaciliteiten, drie keukens en een reisinspiratieruimte hebben een prominente plek in de dienstverlening. Een nieuwe look, maar met dezelfde gastvrije, persoonlijke feel. 

In september 2020 nemen alle studenten en medewerkers intrek in het vernieuwde gebouw.

Een kijkje in het nieuwe gebouw

Ben jij ook zo benieuwd naar het nieuwe Horeca & Toerisme College? Voorlichter Meryem nam een kijkje op de bouwplaats en laat je graag de nieuwe locatie zien. Check het snel!

Bekijk het nieuwe Horeca & Toerisme College

Onze architect maakte een mooie impressie van het nieuwe gebouw. Bekijk het hier!

Nieuws over de verbouwing

In juli 2019 is gestart met de verbouwing van het Horeca & Toerisme College. Ondanks de Corona-crisis lopen de verbouwingswerkzaamheden op schema.
Volgens plan starten alle studenten het nieuwe schooljaar vanaf september 2020 in het nieuwe gebouw aan de Newtonbaan 12. 

In 2019-2020 op twee locaties

Wegens de omvangrijke werkzaamheden die deze verbouwing met zich meeneemt, kunnen wij tijdens het schooljaar 2019/2020 geen lessen geven aan de Newtonbaan. Dit betekent dat onze medewerkers en studenten tijdelijk op andere locaties zitten. De opleidingen Entree, Facilitaire Dienstverlening en Toerisme & Recreatie zijn tijdelijk gehuisvest op onze ROC-locatie aan de Harmonielaan 1 in Nieuwegein (om de hoek van de Newtonbaan). De opleidingen Horeca huizen in op een bestaande horeca-locatie in stadion Galgenwaard in Utrecht waar we de beschikking hebben over moderne keukens en een pop-up restaurant. Op beide locaties beschikken we over voldoende faciliteiten om het onderwijs te bieden wat onze studenten mogen verwachten.

De nieuwe koffiebar
De koffiebar op de Harmonielaan 1

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: