Het Horeca & Toerisme College wordt verbouwd

Een vernieuwd Horeca & Toerisme College

Vanaf de zomer 2019 wordt de huidige locatie van het Horeca & Toerisme College verbouwd. Met het vernieuwde gebouw is het Horeca & Toerisme College straks helemaal klaar voor de toekomst en speelt het in op de laatste trends, ontwikkelingen en innovaties in de branche. In het nieuwe leerrestaurant, een evenementen bureau en de koffiebar kunnen studenten in een vertrouwde omgeving kennis en ervaring opdoen. Ook een eigentijdse foodtruck, moderne vergaderfaciliteiten, drie keukens en een reisinspiratieruimte hebben een prominente plek in de dienstverlening. Een nieuwe look, maar met dezelfde gastvrije, persoonlijke feel. 

In september 2020 nemen alle studenten en medewerkers intrek in het vernieuwde gebouw.

Bekijk het nieuwe Horeca & Toerisme College

Benieuwd hoe het nieuwe gebouw van het Horeca & Toerisme College eruit ziet? Bekijk snel het impressie filmpje!
Kom jij donderdag 11 juni 2020 een kijkje nemen op de Newtonbaan tijdens de Open Avond?

Open avond op de Newtonbaan

De open avond op donderdag 11 juni 2020 vindt 'gewoon' plaats op de Newtonbaan 12 in Nieuwegein. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen! In een gezellige festivalsetting laat je je voorlichten over alle opleidingen, praat je met studenten en docenten én krijg je een rondleiding over de bouwplaats. En maak je natuurlijk alvast kennis met het mooie vernieuwde gebouw in wording! 

Je bent welkom tussen 18 uur en 21 uur! Meld je hier aan.

Timetable presentaties in de bus open avond 11 juni 2020
 

18.15 uur - 18.45 uur Gastheer/Gastvrouw en Leidinggevende Bediening
18.45 uur - 19.15 uur Toerisme & Recreatie
19.15 uur - 19.45 uur Facilitaire Dienstverlening
19.45 uur - 20.15 uur Manager/Ondernemer Horeca
20.15 uur - 20.45 uur Koksopleidingen

Nieuws over de verbouwing

In juli 2019 is gestart met de verbouwing van het Horeca & Toerisme College. De verbouwingswerkzaamheden lopen op schema. Zo is de oude gevel er helemaal uit, de ramen verwijderd en is het pand van binnen totaal gestript.
Volgens plan kunnen de studenten in september 2020 weer terugkeren naar de Newtonbaan 12.

In 2019-2020 op twee locaties

Wegens de omvangrijke werkzaamheden die deze verbouwing met zich meeneemt, kunnen wij tijdens het schooljaar 2019/2020 geen lessen geven aan de Newtonbaan. Dit betekent dat onze medewerkers en studenten tijdelijk op andere locaties zitten. De opleidingen Entree, Facilitaire Dienstverlening en Toerisme & Recreatie zijn tijdelijk gehuisvest op onze ROC-locatie aan de Harmonielaan 1 in Nieuwegein (om de hoek van de Newtonbaan). De opleidingen Horeca huizen in op een bestaande horeca-locatie in stadion Galgenwaard in Utrecht waar we de beschikking hebben over moderne keukens en een pop-up restaurant. Op beide locaties beschikken we over voldoende faciliteiten om het onderwijs te bieden wat onze studenten mogen verwachten.

De nieuwe koffiebar
De koffiebar op de Harmonielaan 1

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: