Het Horeca & Toerisme College wordt verbouwd

Een vernieuwd Horeca & Toerisme College

In september 2020 nemen alle studenten en medewerkers intrek in het vernieuwde gebouw!

Sinds de zomer 2019 wordt de locatie van het Horeca & Toerisme College verbouwd. Met het vernieuwde gebouw is het Horeca & Toerisme College vanaf september 2020 helemaal klaar voor de toekomst en speelt het in op de laatste trends, ontwikkelingen en innovaties in de branche. In het nieuwe leerrestaurant, een evenementen bureau en de koffiebar kunnen studenten in een vertrouwde omgeving kennis en ervaring opdoen. Ook een eigentijdse foodtruck, moderne vergaderfaciliteiten, drie keukens en een reisinspiratieruimte hebben een prominente plek in de dienstverlening. Een nieuwe look, maar met dezelfde gastvrije, persoonlijke feel. 

 

Een kijkje in het nieuwe gebouw

Ben jij ook zo benieuwd naar het nieuwe Horeca & Toerisme College? Voorlichter Meryem nam een kijkje op de bouwplaats en laat je graag de nieuwe locatie zien. Check het snel!

Bekijk het nieuwe Horeca & Toerisme College

Onze architect maakte een mooie impressie van het nieuwe gebouw. Bekijk het hier!

Nieuws over de verbouwing

In juli 2019 is gestart met de verbouwing van het Horeca & Toerisme College. Ondanks de Corona-crisis lopen de verbouwingswerkzaamheden op schema.
Volgens plan starten alle studenten het nieuwe schooljaar vanaf september 2020 in het nieuwe gebouw aan de Newtonbaan 12. 

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: