Het Horeca & Toerisme College in een gloednieuw gebouw

Een gloednieuw Horeca & Toerisme College

Sinds dit schooljaar studeren studenten in een spiksplinternieuw Horeca & Toerisme College aan de Newtonbaan 12 in Nieuwegein. Een prachtig, nieuw gebouw, met moderne praktijkruimtes.

Zo zijn er drie moderne keukens, een nieuw restaurant, een coffeebar en broodbar, luxe vergaderzalen, een international office en een eigen evenementenbureau. Hier doen studenten van al onze opleidingen praktijkervaring op met echte gasten.

Benieuwd of het Horeca & Toerisme College iets voor jou is? Bezoek dan een online Open Avond óf meld je aan voor één van de rondleidingen door het nieuwe pand!

 

Een rondleiding door het nieuwe Horeca & Toerisme College

Studenten Hannah en Ilona geven jou een rondleiding door de mooie vernieuwde school. Kijk je mee?

Op de bouwplaats...

Een jaar lang werd het Horeca & Toerisme College verbouwd. Voorlichter Meryem nam voor de zomervakantie een kijkje op de bouwplaats.

De officiële opening van het Horeca & Toerisme College

Op donderdag 26 november 2020 is het nieuwe Horeca & Toerisme College officieel geopend. Vanwege de coronamaatregelen gingen de feestelijkheden niet door voor externe gasten, maar het was wel een moment waar we samen met studenten en medewerkers bij hebben stilgestaan. Bekijk snel de aftermovie!

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: