Eventory

Eventory is hét evenementenbureau van ROC Midden Nederland. Studenten werken hier aan levensechte opdrachten voor zowel interne als externe stakeholders. Van zakelijk congres tot festival, van sportevent tot bruiloft. Bij Eventory hebben we alles onder één dak.

Eventory is een erkend leerbedrijf en biedt studenten van het Horeca & Toerisme College en het Creative College de kans om stage te lopen en veel praktijkervaring op te doen. Ze maken kennis met verschillende soorten evenementen en ontwikkelen hun organisatie skills. Samen met ervaren docenten zijn zij van a tot z verantwoordelijk voor een event. 

Naast studenten van het Horeca & Toerisme College en het Creative College worden regelmatig studenten betrokken van andere opleidingen zoals beveiliger, marketing & communicatie of mediaredactie. Hierdoor leren studenten dan ook discipline-overstijgend met elkaar samenwerken, zoals dat in de ‘echte’ wereld gebeurt.

Samenwerken?

Eventory is events, dienstverlening, studenten, organisatie, creativiteit, gastvrijheid, zakelijk, representatief, dynamisch, veelzijdig, jong, leergierig en enthousiast. Wil je met ons samenwerken? We drinken graag een kop koffie met je om kennis te maken!

Contact

Onze office zit in het Horeca & Toerisme College in Nieuwegein. Voor vragen, offertes of een kennismaking zijn wij bereikbaar via eventory@rocmn.nl.

Projecten van Eventory

Eventory is betrokken bij interne events van ROC Midden Nederland, maar werkt ook voor externe opdrachtgevers. Een overzicht van diverse events:

Catering en videoverslaglegging bij Tour du ALS

Jaarlijks organiseert de stichting ALS de Tour du ALS in Frankrijk, waar geld opgehaald wordt voor onderzoek naar deze genadeloze ziekte. Vanuit ROC Midden Nederland, georganiseerd door Eventory, reisden studenten Audiovisuele Productie en studenten Horeca naar Frankrijk af om respectievelijk videoverslaglegging te doen van het totale event en de catering voor de vrijwilligers te verzorgen.

Organisatie Kookwedstrijd op het Horeca & Toerisme College

Op het Horeca & Toerisme College werd een grootse kookwedstrijd georganiseerd waarin 17 koksdocenten het tegen elkaar opnamen om aandacht te vragen voor het personeelstekort in de horeca. Onder toeziend oog van juryvoorzitter tv-kok Rudolph van Veen werd het een fantastische dag. Eventory verzorgde de organisatie, de livestream en de aftermovie.

kookwedstrijd

Welkom op de Management Dag

Bij ROC Midden Nederland vinden een paar keer per jaar Management Dagen plaats. In oktober vond de Management Dag plaats in Ouwehands Dierenpark. Eventory verzorgde de ontvangst, begeleiding en de videoproductie.

MD Dag

Organisatie theaterproductie Etoile Internationaal

Theaterstudenten van het Creative College maken in het kader van een uitwisselingsproject een theaterproductie met Italiaanse studenten. Eventory zorgt ervoor dat de techniek staat als een huis, verzorgt de aftermovie en is verantwoordelijk voor de algehele organisatie. 

Theater